Kontakta oss
frågor, felanmälan
Sök evenemang
i Nässjö kommun
toggle right column

Om Kulturskolan

Dansgolv och ett antal personer som dansar iklädda prickiga kjolar. Man ser bara ben och fötter.

Huset fullt av elever som längtar efter att inta scenen i Orkestersalen med sina glänsande instrument. Inbjudna elever från olika skolor samlas i entrén för att ta del av dagens föreställning, ”Låtbåten”.

Nu trivs jag som bäst på jobbet. Hela Kulturskolan sjuder av liv och alla är förväntningsfulla. Så kan en helt vanlig onsdag se ut hos oss.

Alla ska kunna ta del av Kulturskolan

Vårt uppdrag och verksamhetsidé är att alla kommunens elever ska få ta del av det kunnande och skapande som finns på Kulturskolan. Vi har teatergrupper, vi har dansgrupper och vi har musik enskilt eller i grupp.

Det finaste med vår skola är att elever och lärare har ett gemensamt mål och att vi samlas kring ett gemensamt intresse. Detta ger bästa förutsättningar för lärande som sker i samförstånd. Vi har fantastiskt roligt på Kulturskolan samtidigt som vi lär oss mycket.

Vi undervisar på alla nivåer

Kvaliteten är för oss mycket viktig och våra duktiga lärare undervisar på alla nivåer från nybörjare till de elever som tänker sig en yrkeskarriär inom musik, dans eller teater. Allt från klassiska former till pop och rock, jazz och modernt finner du på vår skola.

Varmt välkommen till oss.

Mikael Enekvist
Kulturskolechef