Kontakta oss
frågor, felanmälan
Sök evenemang
i Nässjö kommun
toggle right column

Upptäcktsresan

Bild

Upptäcktsresan - en skattjaktstävling i centrala Nässjö

Den 22-30 maj kommer det finnas åtta tipspromenadfrågor gömda i olika butiker i centrala Nässjö. En tävling som tar dig med på en resa runt vår värld! Ta med dig familjen eller ge dig ut själv och försök hitta och svara på alla frågor. Då är du med och tävlar om en iPad och presentkort!

Den 30 maj avslutas tävlingen med en festkväll på Caférangen med prisutdelning, underhållning och där några berättar om hur det är att vara Språkvän. 

Hur går det till?

  • Du ger dig ut på jakt efter de åtta tipsfrågorna som är utplacerade i butiker i centrala Nässjö. Ledtrådar till var du hittar frågorna släpps under veckan på FB-sidan Världens rum-Nässjö
  • När du har svarat på frågorna mejlar du dem till daniel.abrahamsson@nassjo.se eller smsar till 0707-60 39 86 senast klockan 12.00 den 30 maj. Glöm inte att uppge ditt namn.
  • Nu är du med och tävlar om en iPad och presentkort!

Tävlingsregler

  • Alla deltagare måste vara 18 år fyllda, barn deltaga tillsammans med vårdnadshavare. Max antal tävlande är 120 personer.
  • Priserna delas ut på Caférangen den 30 maj kl. 18.00. För att ha möjlighet att vinna måste man själv vara på plats och ta emot priset personligen. Ombud kan inte hämta ut priser. 

Priser

Kontaktperson är Daniel Abrahamsson, daniel.abrahamsson@nassjo.se, 0380-517388 

Lycka till!

Logotype för projektet Språkvän