Kontakta oss
frågor, felanmälan
Sök evenemang
i Nässjö kommun
toggle right column

Nässjö 100 år - rena ungdomen

Från den 30 augusti säljer Nässjö stads konditorier egna jubileumsbakelser. Foto: Hasse Bengtsson.

Här finns information om vad som hände år 2014

Bild

Pinnsoffan HUNDRA 

I samband med Nässjös 100-årskalas överlämnade Nässjö stad en minnesgåva till den svenska kungafamiljen: En pinnsoffa. Se filmen om pinnsoffan!

Matchtröja med nummer 100

Senast i raden av gratulanter i Nässjös 100-årsfirande är Nässjö IF, NIF, som hyllar staden genom att låta en spelar bära tröja med nummer 100.

Vilket kalas!

Kalasveckan den 30 augusti-7 september blev en fantastisk vecka med inte minst det hejdundrande 100-årskalaset med FestiRail på lördagen den 6 september där till och med vädret var på Nässjö sida! Tack alla som var med och bidrog till den lyckade festen! 

Kalasveckan i digitala medier

Före, under och efter Kalasveckan har det publicerats ett stort antal artiklar, inlägg, bilder, med mera - inte minst i olika digitala medier.

Jubileumsåret går mot sitt slut

Nässjös Kalasvecka är över, men några arrangemang återstår. I oktober var det en stor näringslivsmässa och i november firade vi Arkivens dag med invigning av kommunens nya arkiv. Läs mer i vår kalender.

Jubileumsbok

Jubileumsboken Nässjö stad 100 år är en antologi i text och bild. En perfekt gåva eller julklapp?! Läs mer om boken här.

Följ 100-bloggen

100-bloggen har puttrat vitt och brett, med mer än 100 inlägg, om 100-årsfirandet. Läs mer om bloggen här.

 

Bild