Kontakta oss
frågor, felanmälan
Sök evenemang
i Nässjö kommun
toggle right column

Startsida / Specialsidor / Pressrum / Pressmeddelanden / Äntligen öppnar parkeringen Oxen

Äntligen öppnar parkeringen Oxen

2015-03-13

Ombyggnationen av parkeringen Oxen i centrala Nässjö är klar. Slutbesiktningen är precis genomförd. Fredag eftermiddag den 13 mars kl. 16.00 öppnar Oxen upp.

Totalt finns nu 285 stycken parkeringsplatser på parkeringen Oxen. Det är en ökning med 75 platser. Det finns 125 platser på övre planet och 160 platser på nedre planet. På nedre plan är 6 platser avsedda för elfordon. Det finns både 3-timmarsplatser och dygnsparkering på de båda planen.

Hur blir det med de parkeringsplatser som tillkom under Oxens ombyggnation? 

De tillfälliga parkeringsplatserna som tillkom tas från den 23 mars bort, eftersom nya Oxens parkeringsplatser finns att tillgå.

Däremot kommer de tidigare aviserade ochpermanenta parkeringsplatsernavid kvarteret Röken (vid Toyhouse), vid kvarteret Trekanten (bredvid ICA Kvantum) och de 55 allmänna platserna på Lidls parkeringsområde, att finnas kvar.

Central återvinningsstation 

Tekniska serviceförvaltningen för fortsatta diskussioner med Förpacknings- och tidningsinsamlingen gällande placeringen av en ny central återvinningsstation, som ersättning till den som tidigare fanns på parkeringen.

Invigning

Lördagen den 28 mars planeras en invigning av nya parkeringen Oxen. Mer information om programmet för invigningen kommer.

Läs mer om arbetet med Oxen, kommande invigning och om ny återvinningsstation på www.nassjo.se/oxen.

Kontakt

Lars Rosander, arkitekt och projektledare tekniska serviceförvaltningen. 

0380-51 81 92, 070 882 84 99 

lars.rosander@nassjo.se

John Petersson, chef tekniska serviceförvaltningen. 

0380-51 80 84 

john.petersson@nassjo.se