Kontakta oss
frågor, felanmälan
Sök evenemang
i Nässjö kommun
toggle right column

Startsida / Specialsidor / Pressrum / Pressmeddelanden / Många engagerade inför Kalasveckan

Många engagerade inför Kalasveckan

2014-08-13

Nässjö fyller 100 år i år och den 30 augusti–7 september är det dags för årets höjdpunkt i firandet: Kalasveckan!

− Vi är många som är i full gång med alla förberedelser som krävs för de olika evenemangen under Kalasveckan. Det är arbetsgrupper inom den kommunala organisationen men inte minst många krafter inom Nässjös förenings- och näringsliv som nu tillsammans kavlar upp ärmarna inför kulmen på 100-årsfirandet, säger projektledare Kristina Källström Gernes som totalt beräknar att mer än 500 personer på olika vis är/blir involverade i planeringen och genomförandet av evenemangen.

Vad är det då som ska hända under Kalasveckan? Alla hushåll i kommunen får torsdagen den 14 augusti ett tryckt programblad för Kalasveckan hemskickat i brevlådan.

− Jag hoppas att programmet ska upplevas som intressant inspirerande och att det finns guldkorn för alla invånare och besökare, unga som gamla, säger Kristina.

− Framförallt hoppas jag att vi ses på kalaset! fortsätter hon.

Det tryckta programmet finns också att hämta på kommunens bibliotek och medborgarkontor. Det kommer även att sändas till turistbyråer i grannkommuner. Senaste informationen om tider, eventuella ändringar i programmet etc. finns på webben: www.nassjo.se/100 och www.nassjo.se/kalasveckan. Uppdateringar sker löpande.

Information släpps även i kommunens olika konton i sociala medier. Hashtaggar som vi använder är: #nassjo100 och #nässjö100

Kontakt

Har du frågor? Hör av dig till 
Kristina Källström-Gernes, projektledare Nässjö stad 100 år
tel: 0380-51 89 47
e-post: kristina.kallstromgernes@nassjo.se