Kontakta oss
frågor, felanmälan
Sök evenemang
i Nässjö kommun
toggle right column

Startsida / Specialsidor / Pressrum / Pressmeddelanden / Nya chefer rekryterade till Nässjö

Nya chefer rekryterade till Nässjö

2016-01-28

Nu är det klart vilka som blir ny förvaltningschefer i Nässjö kommun. Beslutet om förvaltningscheferna togs av en enig kommunstyrelse, torsdagen den 28 januari.   

Chef för samhällsplaneringskontoret blir Stefan Nilsson, 57 år. Stefan Nilsson är sedan 2010 verksamhetschef inom Region Jönköpings län, organisationen för verksamhetsstöd och service. Stefan bor med familj i Jönköping.

Chef för kultur- och fritidsförvaltningen blir Pär Jonsson, 39 år. Pär Jonsson är sedan 2012 bibliotekschef i Tranås. Pär bor med familj i Ormaryd. 

Kommundirektör Karl G. Bartoll, KG, berättar om rekryteringarna.

− Jag är mycket glad över att vi har kunnat rekrytera Stefan Nilsson som förvaltningschef för samhällsplaneringskontoret. Stefan Nilsson är erfaren ledare från olika verksamheter, både privat och offentlig. Han har ett vägvinnande ledarskap, han är metodisk, tydlig och resultatinriktad. Stefans kunskaper kommer även att vara värdefulla i förvaltningschefsgruppen.

­− Pär Jonsson har en intressant bakgrund, brinner för kulturfrågor och har arbeta med olika aspekter på kultur- och medieproduktion, fortsätter KG.  Pär har en masterutbildning ifrån Linköpings universitet inom ramen för kultur-, samhälle- och mediegestaltning. Han är född och uppvuxen i Nässjö och har sedan fyra år sitt fasta boende i Ormaryd. Jag är övertygad om att Pär kommer att leda och utveckla kultur- och fritidsförvaltningen på ett spännande och framgångsrikt sätt.

Planerat tillträde för de båda tjänsterna är senast den 2 maj.

Media som vill veta mer är välkomna att kontakta:
Karl G. Bartoll, kommundirektör, Nässjö kommun
e-post: karl.bartoll@nassjo.se
tel. 0380-51 84 30