Kontakta oss
frågor, felanmälan
Sök evenemang
i Nässjö kommun
toggle right column

Startsida / Specialsidor / Pressrum / Pressmeddelanden / Pressrum under Kalasveckan öppnas den 28 augusti

Pressrum under Kalasveckan öppnas den 28 augusti

2014-08-25

Med anledning av att Nässjö stad fyller 100 år i år firar vi med en lång rad med evenemang under Kalasveckan, den 30 augusti-7 september. Programmet för veckan, dag för dag, finns på www.nassjo.se/100.

PRESSRUM PÅ BIBLIOTEKET

Nässjö kommun har bokat ett eget rum för journalister som besöker staden under Kalasveckan. Välkomna till vårt pressrum som är: Studierummet, Stadsbiblioteket, Mariagatan 2, Nässjö. Här kommer vi att samla information till media om händelser under Kalasveckan. Det finns också möjlighet att låna en arbetsplats (stol, bord och trådlöst internet) samt bjuds enklare förtäring (frukt och dryck).

Pressrummet är tillgängligt från torsdagen den 28 augusti och har samma öppettider som Stadsbiblioteket under Kalasveckan.

Våra pressmeddelanden och inbjudningar presenteras som vanligt i digital form här i vårt pressrum på webben: www.nassjo.se/press

ACKREDITERING

Vi vill gärna att journalister som besöker pressrummet ackrediterar sig genom att mejla sitt namn och sina kontaktuppgifter till: anna.kim-andersson@nassjo.se