Kontakta oss
frågor, felanmälan
Sök evenemang
i Nässjö kommun
toggle right column

Startsida / Specialsidor / Pressrum / Pressmeddelanden / Sarah Dawn Finer och Martin Stenmarck jubilerar i Stinsen Arena

Sarah Dawn Finer och Martin Stenmarck jubilerar i Stinsen Arena

2014-03-06

I år firar Nässjö stad 100 år! Firandet ter sig i olika former under hela året och kommer att trappas upp i september under vecka 36. Lördagen den 6 september 2014 anordnas en exklusiv Jubileumskonsert i Stinsen Arena! Höjdpunkterna för kvällen är de artister som gästar, nämligen Sarah Dawn Finer och Martin Stenmarck.

 - Detta är inte vilken konsert som helst och vi hoppas på en kväll att minnas, säger Greger Phalén, körmedlem i Mixemble.

Under Jubileumskonserten är alla varmt välkomna att ta del av bra musik, skön stämning och sprakande dansuppvisningar. Underhållningen står Mixemble för tillsammans med ett lokalt storband, under ledning av sångpedagog och körledare Ann-Charlotte Björkander från Kulturskolan i Nässjö.

Biljetter till Jubileumskonserten släpps den 3 maj under Våryran i Nässjö. Mer information om fullständigt program för kvällen, biljettköp och pris kommer att finnas inom kort på www.nassjo.se/100, samt på Turistbyrån i Nässjö.

Håll dig uppdaterad genom att följa Nässjö kommun på webbplatsen men även i våra sociala medier;  Instagram, sök upp och följ nassjokommun, vår Facebooksida: www.facebook.com/nassjokommun och @nassjokommun på Twitter. Här kommer vi löpande uppdatera med ny och aktuell information.

Med anledning av detta hölls det, onsdagen den 5 mars, en pressträff på Kulturskolan i Nässjö. I samband med kören Mixembles körövning tillkännagavs programmet kring Jubileumskonserten.

För mer information

Om konserten, kontakta:

Ann-Charlotte Björkander, musikalisk ledare Mixemble.

Tel. 070-609 85 55, e-post: ann-charlotte.bjorkander@utb.nassjo.se

 

Om 100-årsfirandet, kontakta:

Kristina Källström Gernes, projektledare för Nässjö 100 år.

Tel: 0380-51 87 47, e-post: kristina.kallstrom.gernes@nassjo.se