Kontakta oss
frågor, felanmälan
Sök evenemang
i Nässjö kommun
toggle right column

Startsida / Turism / Evenemang och upplevelser / Sommar i Nässjö kommun

Sommar i Nässjö kommun

Våren bara flög förbi även detta år och nu är sommaren här. Det finns en hel del aktiviteter att ta del av på hemmaplan, i Nässjö kommun i sommar. Här redogör vi för lite som händer. Följ oss på webben och i sociala medier för att inte missa något! Kanske har du ett evenemang i sommar som du vill tipsa om?

För mer om de evenemang som sker runt om i kommunen i sommar och framöver sök i vår evenemangskalender.

Ha en riktigt fin sommar!

Sommarens aktiviteter

Bagageluckeloppis

Under sommaren arrangeras bagageluckeloppis varje lördag från den 1 juli–19 augusti kl.10.00–14.00 på Stortorget i Nässjö. Har du prylar du vill sälja? Kontakta Ulf Lennartsson, tel. 070-381 06 74.
www.nassjo.se/bagageloppis

Utställningar

Konst i alla dess former och konstkollo. Kommunen har flera olika typer av utställningar igång i sommar, både i konsthallen och på våra medborgarkontor. Läs mer om dessa i till exempel evenemangskalendern.

Pop i sommarnatt

Torsdagskvällar i augusti kan du ta del av gratis musikunderhållning i Stadsparken i Nässjö. Pop i sommarnatt med olika band som spelar äger rum kl.20.00. Sök i evenemangskalendern för att få veta vilka band som spelar och när. Avslutningen med Maia Hirasawa vill du ju inte missa! www.nassjo.se/evenemang

Sommarteater

Varje lördag i juli är det sommarteater i Stadsparken för alla barn och familjer. Föreställningen visas både kl.12.00 och 14.00. Vid regn äger föreställningen rum i Teatersalongen på Kulturhuset Pigalle.
www.nassjo.se/evenemang

Kontakta turistbyrån eller medborgarkontoren i sommar

Kontakta vår turistbyrå eller våra medborgarkontor som finns på plats i sommar.

Turistbyrån hjälper till och bokar stugor, rum, vandrarhem, camping och hotell, hyra cykel och flytvästar, boka vandrings- och cykelpaket, få hjälp med kartor och information om vandringsleder i regionen samt köpa fiskekort för sjöar i tätorten. www.nassjo.se/turist
Sommarens öppettider på Nässjö turistbyrå: 
mån–fred kl. 10.00–17.00.

Medborgarkontoret finns som vanligt till för att svara på dina frågor. Besök oss eller ring på tel. 0380-51 80 00. Du kan skicka e-post på medborgarkontoret@nassjo.se.
 Läs mer om medborgarkontorens öppettider.

Andra öppettider i kommunen under sommaren

Simhallen Läs mer om öppettiderna för simhallen här.