Brygga vinter
 • Första spadtaget för nya Åkerskolan

  Fredagen den 19 januari gick starten för nybyggnationen på Åkerskolan. Själva spadtaget tog eleverna Agnes och Jacob som hade utrustats med både guldspade och bygghjälmar dagen till ära.

  Läs mer
 • Trygghet och arbetsmöjligheter i medborgarundersökning

  Resultatet av höstens medborgarundersökning är nu klart. Den visar en tydlig positiv trend på området arbetsmöjligheter. Det största förbättringsområdet är den upplevda tryggheten.

  Läs mer
 • Nässjö medarrangör för vårens viktigaste mötesplats

  Vem f-n tar ansvar? är en nationell konferens – en mötesplats för alla som vill ta ett gemensamt ansvar för den interkulturella samhällsutvecklingen. Anmäl dig till vårens viktigaste mötesplats!
   

  Läs mer
 • Alkoholrådgivare ger stöd

  Jul, nyår och trettonhelgen är en tid förknippad med glädje, gemenskap och fest men det kan också vara en väldigt stressig tid. Inte sällan spelar alkohol och droger en stor roll i att det uppstår slitningar i relationer och/eller brustna förväntningar. Därför påminner vi om att Rådgivningsbyrån finns till för dig som behöver råd och stöd. Det kan gälla dig som orolig eller drabbad anhörig eller om du själv behöver hjälp med att få ner ditt intag. 

  Läs mer
 • Socialförvaltningens chefer bjöds på julspel

  Vid julavslutning med chefsgruppen i Kulturhuset Pigalle överraskade socialchef Mats Petersson sin personal med ett uppträdande av arbetstagare från funktionshinderomsorgens Mosshaga. Med mycket inspiration och glädje framfördes ett underbart julspel med ett för vår tid viktigt klimatbudskap.

  Läs mer
 • Nytt telefonnummer till rehab-teamet

  Från och med den 1 november 2017 börjar vi med ”Ett nummer in” för rehab-teamet. Du når numera all rehabpersonal (fysioterapeuter, arbetsterapeuter och rehabassistenter) på telefonnummer 0380-51 88 55.

  Läs mer
 • Datumparkering gäller från 1 november i Nässjö tätort

  Från den 1 november börjar datumparkeringen gälla inom Nässjö tätort.

  Läs mer
 • Skydda dig från bostadsinbrott

  Varje år sker tusentals inbrott i våra svenska bostadshus. Statistiken visar en förhöjd frekvens under hösten. Om du planerar att resa iväg hemifrån så finns det några råd om hur du kan minska risken för inbrott i din bostad.

  Läs mer
 • Intressentsamarbete ska förverkliga Västra staden

  Nässjö kommun har tillsammans med Hjältevadshus AB, OBOS/Myresjöhus AB, SML Fastigheter och GBJ Bygg AB bildat Västra staden intressentsamarbete i syfte att förverkliga Västra staden; en helt ny stadsdel i centrala Nässjö.

  Läs mer

Bild

 

Bild

 

Bild

    

  

Evenemangskalender

Öppna sammanträden

Vi finns på: Facebook Twitter Youtube