En dörr in till kommunens service

I Nässjö kommun jobbar vi enligt konceptet OneDoor. Det innebär att du som är intresserad av att etablera en verksamhet i vår kommun kan få tillgång till hela vårt serviceutbud genom en och samma kontaktperson. Vi vägleder genom hela processen; allt från bygglov och kartunderlag till tillstånd och tillgång till vårt lokala företagsnätverk. Välkommen att etablera dig hos oss!

Det finns många fördelar med att etablera sig i Nässjö kommun. Vårt läge utmed Södra stambanan gör exempelvis vår region speciellt lämplig för lagerhantering. I Nässjö logistic park finns vår kombiterminal där miljövänliga transporter via järnvägen står i centrum. Många företag har redan upptäckt fördelarna - men vi har plats för fler.

Kontakta oss

Är du intresserad av att etablera dig i Nässjö kommun? Eller vill du bara veta mer om vilka möjligheter som finns? Tveka inte att kontakta Nässjö Näringsliv för snabb och enkel service.

Claes Johansson, VD, telefon 0380-474 71, e-post: claes.johansson@nnab.se

Samtliga kontaktpersoner och kontaktuppgifter hittar du på Nässjö Näringslivs webbplats, www.nnab.se (öppnas i nytt fönster).