Brinellgymnasiets kök

Måltider till Brinellgymnasiet samt Brinells högstadium tillagas i köket på skolområdet.

Kontaktperson: tel. 0380-518839 alt. 518463, e-post:   

Vecka 4, 22/1 - 26/1

Måndag

Pytt i panna / Rotfruktspytt serveras med rödbetor och salladsbuffé

Tisdag

Västerhavsfisk, sås kokt potatis / Lasagne, salladsbuffé

Onsdag

Thaigryta / Vegetarisk Thaigryta, ris och salladsbuffé

Torsdag

Hovmästarbiff / Grönsaksbiff, sås och kokt potatis, salladsbuffé

Fredag

Studiedag

Vecka 5, 29/1 - 2/2

Måndag

Grillkorv/Prinjekorv med potatismos och salladsbuffé

Tisdag

Fiskgratäng med paprika, potatis / Pastapanna och salladsbuffé

Onsdag

Kebabgryta / Linsgryta serveras med ris, salladsbuffé

Torsdag

Tacolåda / Vegetarisk Tacolåda och salladsbuffé 

Fredag

Kycklingsoppa / Krämig Tofusoppa, mjuk ostsmörgås och salladsbuffé

Vecka 6, 5/2 - 9/2

Måndag

Pastagratäng med skinka / Veg. Pastagratäng, salladsbuffé

Tisdag

Alaska panett / Rotfruktsmedaljonger, örtsås, kokt potatis och salladsbuffé 

Onsdag

Blodpudding / Potatisbullar, lingon och salladsbuffé

Torsdag

Korv/Falafelsticks serveras med spenat, kokt potatis och salladsbuffé 

Fredag

Het Kycklinggryta / Böngryta, ris och salladsbuffé