Kontakta oss
frågor, felanmälan
Sök evenemang
i Nässjö kommun
toggle right column

Simhallen

Välkommen till simhallen i Nässjö

 
Nässjös simhall ligger centralt belägen i staden, på Anneforsvägen 22. I simhallen finns den 25 meter långa simbassängen och en helt nybyggd relaxavdelning samt en ny modern undervisningsbassäng. Här finns också hopptorn, en 50 meter lång rutschbana och samt en klättervägg. Naturligtvis ges här också möjlighet till bastubad. I anslutning till simhallen finns sporthallen.

Friskvård kan du få i gymmet, i gruppaktivitetsgrupperna eller i någon av vattengympagrupperna. Här erbjuds bland annat klassisk afton, pensionärsgympa och fredagsgympa.

Ring simhallen, tel. 0380-51 82 01 om du vill veta mer.

OBS! Lördagen den 23 april är simhallen stängd på grund av simtävlingar.

_______________

Hänglås till skåpet

För att kunna låsa skåpen i omklädningsrummen behöver du ett hänglås. Ta med dig ett hänglås hemifrån. Alternativt kan du köpa ett hänglås för 40 kronor hos oss, i receptionen.

Funktionsnedsättning

Tillgänglighetsinformation

Framför huvudentrén till simhallen finns en handikapparkering med plats för två bilar. I simhallen finns en hiss, via kassan, till omklädningsrummen. Av utrymmesskäl kan du inte använda den med elmoped. Använd simhallens omklädningsrum, även om du ska till Sporthallen, eftersom det är trappor till Sporthallens omklädningsrum.

 Läs mer om simhallens tillgänglighet i Tillgänglighetsguiden.

xhtml css © 2016 nassjo.se | designed by zwebb | powered by ezpublish™ | redigera