Kontakta oss
frågor, felanmälan
Sök evenemang
i Nässjö kommun
Brygga vinter
 • Nässjö på första plats i Förskolans modersmåls-barometer

  Nässjö kommun hamnar på första plats i Förskolans modersmålsbarometer som rankar kommunerna efter deras arbete med modersmål i förskolan.

  Läs mer
 • Eldningsförbud i skog och mark

  På grund av den torra väderleken är nu brandrisken mycket hög i Jönköpings län och Ydre kommun. Prognosen från SMHI tyder på att det fortsatt kommer vara torrt i skog och mark i minst en vecka framöver.

  Generellt eldningsförbud råder från och med tisdagen 22 maj i Jönköpings län och Ydre kommun.

  Läs mer
 • Nationell krisberedskapsvecka

  Har du frågor om krisberedskap eller broschyren Om krisen eller kriget kommer? som delas ut till alla landets hushåll mellan 28-29 maj. Under krisberedskapsveckan vecka 22 ges du möjlighet att träffa och ställa frågor till kommunens beredskapssamordnare vid torsdagens torgdag på Nässjö torg mellan klockan 9-13.

  Läs mer
 • Servisbyten, ombyggnation och nya busshållsplatser

  I Bodafors startar inom kort tekniska serviceförvaltningen upp ett gemensamt projekt tillsammans med Nässjö affärsverk, NAV. Under några sommarveckor ska serviser bytas vid fastigheter på Pär Hörbergs väg 28-34 och Torggatan 25. Aktuella gator kommer periodvis att vara svårframkomliga. Busstrafiken påverkas. Gång- och cykelbana är helt avstängd. 

  Läs mer
 • Nominera till Klimatpriset 2018

  Klimatpriset är länets största och mest prestigefyllda pris som delas ut för ett framgångsrikt klimatarbete i Jönköpings län. Bakom priset står Klimatrådet i Jönköpings län och delas ut till framstående, ambitiösa och innovativa personer och organisationer som bidrar med bra åtgärder och starka initiativ inom energi- och klimatarbetet i länet.

  Läs mer
 • Kopplingen vid vattenverket i Nässjö är nu lagad

  Kopplingen vid vattenverket i Nässjö är nu lagad. Efter störningarna med dåligt vattentryck flödar nu vattnet normalt.

 • Kommunfullmäktiges sammanträde

  Torsdag den 26 april kl.18.00 sammanträdde kommunfullmäktige i Stora salen i Nässjö Stadshus. Här kan du titta på webbsändingar från sammanträdet.

  Läs mer
 • Funkismässan 2018 – vilken succé!

  Så många underbara möten och den värme, glädje och kvalitet som upplevdes vid montrarna, i de inredda rummen, i samband med uppvisningar, föreläsningar, teateruppträdande och disco kommer vi alla att leva på länge.

  Läs mer
 • Jobb i fokus på nationell konferens

  För tredje året i rad är Nässjö kommun en av initiativtagarna till en nationell konferens på temat interkulturell samhällsutveckling, där bland annat framtida kompetensbehov diskuterades.

  Läs mer

Bild

 

Bild

 

Val - röstmottagare

 

Bild

 
 

Evenemangskalender

Öppna sammanträden

Vi finns på: Facebook Twitter Youtube